WP_20160906_17_54_44_Pro.jpg
Initiatief nieuws
05/09/2017

Fase 2: Professionalisering

De 'lift-pitch'

We zijn gestart met de 2e fase: professionalisering.

Met 'De Harde Kern: Ambassadeurs' aan de slag met samenwerkingsafspraken, persoonlijke en professionele leerdoelen, de organisatiestructuur, taken en verantwoordelijkheden. En al dat we nodig hebben en gaan doen om Onzichtbaar Den Haag te professionaliseren en te ontwikkelen tot een sociale onderneming.


"Onzichtbaar Den Haag professionaliseert de kennis, kunde en ervaring van(toekomstig) professionals die werken met en voor ‘de kwetsbare burger’ in hetsociale domein. Dit doen we door het inzetten van die kwetsbare burger, onzeambassadeurs, met hun kennis, kunde en ervaring. 


Wij creëren betekenisvolle leerarrangementen waarbij we op eenervaringsgerichte wijze onze ambassadeurs inzetten. Dit maakt ons authentiek,confronterend, levend en echt.
Om dit te kunnen doen moeten we nieuwe ambassadeurs werven. En het trainenen professionaliseren van onze ambassadeurs middels leer-ontwikkeltrajecten.Maar ook door het bedenken en opbouwen van onze ervaringsgerichtearrangementen.

 

Wij be

reiken onze klanten door mond op mond reclame, onze ambassadeurs,studenten, Social Media en ons netwerk. Om onze droom te bereiken hebben weoprichter Boy, ambassadeur Joost, een harde kern van 6 ambassadeurs en eenlocatie nodig.

 

Belangrijke samenwerkingspartners voor Onzichtbaar Den Haag zijn deGemeente Den Haag en de Maatschappelijke Organisaties in onze regio. Wij hebbeneen ‘Raad van Inspiratie’ en ons netwerk om ons bij te staan in onze missie.

 

De financiële investeringen van Onzichtbaar Den Haag zijn de leer-ontwikkeltrajecten,bedrijfskosten en personeelskosten van Boy.

 

Wij leveren maatwerkdoor onze arrangementen aan te passen op de wensen, behoeften en (leer-) resultatenvan onze opdrachtgevers. Voor onze ambassadeurs, arrangementen en extramaatwerk vragen wij tarieven.

 

Wij investeren onzeinkomsten in de groei en ontwikkeling van onze sociale onderneming en in onzeambassadeurs."Bekijk profiel